var det siste baconet vi kjøpte i Færri (Sverige).
Først freser det i stekepanna, og slipper mye vann. Det koker, altså. Deretter blir panna helt tørr, til tross for at man har hatt ørlite fett i. Før steking. Rare greier.
Baconet deler seg, og blir liksom flisete.
Nå liker jeg det ganske så hardt stekt. Så for min del, har jeg ingenting å klage over i så måte.
Tenker det er verre for mange andre. Og at litt tykkere skiver ville ha vært bedre.
Gratulerer med dagen, kong Harald 🇧🇻
Til kvelden blir det baguette. Nuh: Litt kaffe à là Hubbo 😋
Ta godt vare, ‘a, du ^^
6 kommentarer

Bacon må være godt stekt, ja! 😀 Og helst skal det være kalkunbacon på mitt fat. 🤗
Kalkunbacon har jeg enda til gode å smake – trur eg!
Bedre enn kyllingbacon, synes jeg, og kjekt om man vil unngå svinekjøtt. 🙂
Godt stekt bacon – ny sang? Som i godt stekt pizza???! hehehe
Bacon må uansett være godt stekt – og jeg liker skogsbacon om jeg skal velge 😀
Denne kommentaren din lo jeg godt av 😅 Og da jeg leste “skogsbacon”, så tenkte jeg straks at ‘det motsatte må være by-bacon’… og det hørtes IKKE godt ut, nen det ble en latter til 😊
Jeg liker best når bacon er godt stekt og sprøtt 🥰 og det jeg kjøper hos Nordby pleier som regel å bli det når jeg tar det ut av panna. Jeg savner dog mer salt, for dagens bacon er mindre salt. Klems 🤗