På WC på sykehuset

Categories Blogg

var det en helt spesiell lukt… altså; ikke en sånn umiskjennelig en, som det vanligvis er på do.

Så jeg ble sittende litt. Og lette grundig i duftminnet mitt. Og da jeg vaska hendene, kom jeg på det. Heldigvis.

Hønsefrikassè! Men dia-sykepleier ropte meg opp straks jeg satte meg på vente-rommet. Så jeg fikk annet å tenke på.

Fram til Hubbo og jeg delte en porsjon med stekt ris på kina’n (veldig godt og en passe lunsj).

Han var straks med på notene. På hjem-veien var vi innom hele fem steder. Det var ikke ei frossen høne å få tak i 😳

“Det selger ikke, så vi har det ikke”, sa en trivelig butikkansatt.

Enda det er masse mat – til en ganske så rimelig penge. Norsk tradisjonsmat, dessuten lettvint og deilig.

Fikk bestilt, da.  Og den dypfryste høna lander på fredag.

Ikke veit jeg hva som sto på middags-menyen på sykehuset i dag. Men på toa’n, der lukta det hønsefrikassè.

En kaffekopp og skiskyting, nå. Heia Norge!

 

Straks er det Valentins-kvelden. Gjør den minnerik og fin, da. Og ~ ta godt vare ^^

6 kommentarer

6 thoughts on “På WC på sykehuset

  1. Da jeg vokste opp, og da mine barn var små brukte jeg mye høns, og selvfølgelig hønsefrikasse. Som du seier, utrolig synd at det ikke går ant å få tak i. Har kjøpt noen ganger når jeg har funnet, men det blir jo så ufattelig mye mat, og jeg som bor aleine blir det for mye. Jeg hater å kaste mat, så da lar jeg heller være å kjøpe. Blir jo så god kraft av det, som man kan bruke til alt mulig. Nam nam

    1. Javisst blir det mye mat, og deilig kraft!
      Som deg, så fordrar jeg ikke å kaste mat. Kjøttet har lang holdbarhet – godt pakket og fryst. Og kanskje hønsekjøtt har noen så langt uoppdagede ‘bruks- områder…?’
      Ha en god natt ^^

  2. Hønsefrikase er jo så godt !!! Jeg laget det mye da ungene var små. Nå fikk jeg lyst på det igjen. Mange år siden sist det ble laget.

    1. Ja, ikke sant, da?! Nydelig mat ~ som kanskje bør trekkes litt fram i lyset igjen. Nye generasjoner vokser opp.
      God natt på seg ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *